Stad en Streek


bus.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Stad en Streek
GVB
GVB
http://www.gvb.nl/

BBA
Veolia Transport maakt als divisie deel uit van Veolia Environnement. Een wereldwijd opererende onderneming die zich heeft gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van milieu. Veolia Environnement is actief in waterzuivering en -distributie (Veolia Water), energievoorziening (Veolia Energie), afvalverwerking (Veolia Milieugericht Afvalbeheer) en vervoer (Veolia Transport). Veolia Transport is met een omzet van ruim ? 6 miljard en met ruim 83.600 medewerkers en ruim 2,6 miljard reizigers per jaar ??n van de grootste particuliere ondernemingen in het personenvervoer ter wereld. De onderneming heeft ruime internationale ervaring met personenvervoer per lightrail, heavyrail, metro, bus en boot. Veolia Transport is werkzaam in 28 landen van Nederland tot Australi? en van India tot Colombia.
http://www.bba.nl/

Arriva
Arriva personenvervoer nederland voor openbaar vervoer per bus, trein, tram of veerpont; voor leerlingen-, bedrijfs-, wvg- en zittend ziekenvervoer, personeelsuitjes en evenementen en alle denkbare diensten per taxi en touringcar.
http://www.arriva.nl/

GVU
GVU
http://www.gvu.nl/

Hermes
Hermes
http://www.hermes.nl/

Schiphol sternet
Schiphol sternet
http://www.schipholsternet.com/

Novio
Novio
http://www.novio.nl/

HTM
Htm personenvervoer - openbaar vervoer in den haag en omstreken (regio haaglanden). via www.htm.net geeft htm reisinformatie: routes van bus en tram, haltetijden (dienstregeling, vertrektijden), tarieven, actuele wijzigingen (omleidingen) en een dynamische lijnennetkaart.
http://www.htm.net/

Syntus
Welkom bij syntus! de officiŽle website van openbaarvervoerbedrijf syntus. syntus rijdt met bussen ťn treinen in de achterhoek en west-twente. de site bevat onder andere reisinformatie, nieuws en bedrijfsinfo van syntus.
http://www.syntus.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 9 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy